Pravila privatnosti & uvjeti korištenja

Pravila privatnosti

U Proomu, dostupnom na www.proomo.hr, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posjetitelja. Ovaj dokument o Pravilima privatnosti sadrži vrste informacija koje Proomo prikuplja i bilježi te kako ih koristimo.

Ako imate dodatnih pitanja ili trebate više informacija o našoj Politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.

Log datoteke
Proomo slijedi standardni postupak korištenja log datoteka. Ove datoteke bilježe posjetitelje kada posjećuju web stranice. Sve hosting tvrtke to rade i dio analitike hosting usluga. Podaci prikupljeni datotekama dnevnika uključuju adrese internetskog protokola (IP), vrstu preglednika, davatelja internetskih usluga (ISP), oznaku datuma i vremena, stranice za upućivanje/izlaz i eventualni broj klikova. Oni nisu povezani s bilo kakvim podacima koji mogu osobno identificirati. Svrha informacija je analiza trendova, administriranje stranice, praćenje kretanja korisnika na web stranici i prikupljanje demografskih podataka. Naša Pravila privatnosti izrađena su uz pomoć Generatora Pravila privatnosti.

Kolačići i web svjetionici
Kao i svaka druga web stranica, Proomo koristi “kolačiće”. Ovi se kolačići koriste za pohranjivanje informacija uključujući postavke posjetitelja i stranice na web stranici kojima je posjetitelj pristupio ili ih je posjetio. Podaci se koriste za optimizaciju korisničkog iskustva prilagodbom sadržaja naše web stranice na temelju vrste preglednika posjetitelja i/ili drugih informacija.

Za općenitije informacije o kolačićima pročitajte članak “Kolačići” iz Generatora pravila o privatnosti.

Pravila privatnosti
Možete pogledati ovaj popis kako biste pronašli Politiku privatnosti za svakog od oglašivačkih partnera tvrtke Proomo.

Oglasni poslužitelji ili oglasne mreže trećih strana koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Web Beacons koji se koriste u njihovim oglasima i poveznicama koje se pojavljuju na Proomo-u, a koje se šalju izravno u preglednik korisnika. Oni automatski primaju vašu IP adresu kada se to dogodi. Te se tehnologije koriste za mjerenje učinkovitosti njihovih reklamnih kampanja i/ili za personalizaciju reklamnog sadržaja koji vidite na web stranicama koje posjećujete.

Imajte na umu da Proomo nema pristup niti kontrolu nad ovim kolačićima koje koriste oglašivači trećih strana.

Pravila privatnosti trećih strana
Pravila o privatnosti tvrtke Proomo ne odnose se na druge oglašivače ili web stranice. Stoga vam savjetujemo da za detaljnije informacije pogledate odnosnu Politiku privatnosti ovih poslužitelja oglasa trećih strana. Može uključivati njihovu praksu i upute o tome kako isključiti određene opcije.

Možete odabrati da onemogućite kolačiće putem individualnih opcija preglednika. Da biste saznali detaljnije informacije o upravljanju kolačićima s određenim web preglednicima, možete ih pronaći na odgovarajućim web stranicama preglednika. Što su kolačići?

Informacije za djecu
Još jedan dio našeg prioriteta je zaštita djece tijekom korištenja interneta. Potičemo roditelje i skrbnike da promatraju, sudjeluju i/ili nadziru i usmjeravaju svoje online aktivnosti.

Proomo ne prikuplja svjesno nikakve osobne podatke od djece mlađe od 13 godina. Ako mislite da je vaše dijete dalo ovu vrstu informacija na našoj web stranici, preporučujemo vam da nas odmah kontaktirate, a mi ćemo se potruditi da ih odmah uklonimo takve informacije iz naše evidencije.

Samo online pravila o privatnosti
Ova Pravila o privatnosti odnose se samo na naše online aktivnosti i vrijede za posjetitelje naše web stranice s obzirom na informacije koje su podijelili i/ili prikupili u Proomu. Ovo pravilo nije primjenjivo na informacije prikupljene izvan mreže ili putem kanala koji nisu ova web stranica.

Pristanak
Korištenjem naše web stranice, ovime pristajete na našu Politiku privatnosti i slažete se s njezinim Uvjetima i odredbama.

Uvjeti korištenja

Odredbe i uvjeti
Dobrodošli u Proomo!

Ovi uvjeti opisuju pravila i propise za korištenje Proomove web stranice koja se nalazi na www.proomo.hr.

Pristupanjem ovoj web stranici pretpostavljamo da prihvaćate ove uvjete i odredbe. Nemojte nastaviti koristiti Proomo ako ne prihvaćate sve odredbe i uvjete navedene na ovoj stranici.

Sljedeća terminologija primjenjuje se na ove Uvjete i odredbe, Izjavu o privatnosti i Obavijest o odricanju od odgovornosti i sve ugovore: “Klijent”, “Vi” i “Vaš” odnosi se na vas, osobu koja se prijavljuje na ovu web stranicu i u skladu je s odredbama i uvjetima Društva. “Tvrtka”, “Mi”, “Mi”, “Naš” i “Mi”, odnosi se na našu tvrtku. “Strana”, “Strane” ili “Mi”, odnosi se i na Klijenta i na nas. Svi se uvjeti odnose na ponudu, prihvaćanje i razmatranje plaćanja potrebno za poduzimanje procesa naše pomoći Klijentu na najprikladniji način za izričitu svrhu zadovoljenja Klijentovih potreba u pogledu pružanja navedenih usluga Društva, u skladu s i podložno važećim zakonima Nizozemske. Svaka upotreba gornje terminologije ili drugih riječi u jednini, množini, velikim slovom i/ili on/ona ili oni, smatra se međusobno zamjenjivom i stoga se odnosi na isto. Naši Uvjeti i odredbe kreirani su uz pomoć Generatora uvjeta i odredbi.

Kolačići
Koristimo korištenje kolačića. Pristupom Proomu pristajete na korištenje kolačića u skladu s Proomovim Pravilima privatnosti.

Većina interaktivnih web stranica koristi kolačiće kako bi nam omogućili preuzimanje podataka o korisniku za svaki posjet. Naša web stranica koristi kolačiće kako bi omogućila funkcionalnost određenih područja kako bi ljudima olakšala posjet našoj web stranici. Neki od naših pridruženih/oglašavačkih partnera također mogu koristiti kolačiće.

Licenca
Osim ako nije drugačije navedeno, Proomo i/ili njegovi davatelji licence posjeduju prava intelektualnog vlasništva za sav materijal na Proomu. Sva prava intelektualnog vlasništva su pridržana. Ovome možete pristupiti s Prooma za vlastitu osobnu upotrebu podložnu ograničenjima navedenim u ovim uvjetima i odredbama.

Ne smiješ:

Ponovno objavite materijal s Prooma
Prodajte, iznajmljujte ili podlicencirajte materijal od Prooma
Reproducirajte, umnožavajte ili kopirajte materijal s Prooma
Redistribuirajte sadržaj iz Prooma
Ovaj Ugovor počinje važiti na ovaj datum.

Dijelovi ove web stranice nude korisnicima priliku za objavljivanje i razmjenu mišljenja i informacija u određenim dijelovima web stranice. Proomo ne filtrira, uređuje, objavljuje niti pregledava komentare prije njihove prisutnosti na web stranici. Komentari ne odražavaju stavove i mišljenja Prooma, njegovih agenata i/ili podružnica. Komentari odražavaju stavove i mišljenja osobe koja objavljuje svoje stavove i mišljenja. U mjeri dopuštenoj važećim zakonima, Proomo neće biti odgovoran za komentare ili za bilo kakvu odgovornost, štetu ili troškove uzrokovane i/ili pretrpljene kao rezultat bilo kakvog korištenja i/ili objavljivanja i/ili izgleda komentara na ovom web stranica.

Proomo zadržava pravo nadzirati sve komentare i ukloniti sve komentare koji se mogu smatrati neprikladnim, uvredljivim ili uzrokuju kršenje ovih Uvjeta i odredbi.

Jamčite i izjavljujete da:

Imate pravo objavljivati komentare na našoj web stranici i imate sve potrebne licence i suglasnosti za to;
Komentari ne krše pravo intelektualnog vlasništva, uključujući, bez ograničenja, autorsko pravo, patent ili zaštitni znak bilo koje treće strane;
Komentari ne sadrže nikakav klevetnički, klevetnički, uvredljiv, nepristojan ili na bilo koji drugi način nezakonit materijal koji predstavlja invaziju na privatnost
Komentari se neće koristiti za traženje ili promicanje poslovanja ili običaja ili predstavljanje komercijalnih aktivnosti ili nezakonitih aktivnosti.
Ovime dajete tvrtki Proomo neisključivu licencu za korištenje, reprodukciju, uređivanje i ovlašćivanje drugih da koriste, reproduciraju i uređuju bilo koji od vaših komentara u bilo kojem i svim oblicima, formatima ili medijima.

Gradimo Vaš brend, zajedno!

Otkrijte što možemo učiniti za Vas i Vaše poslovanje.

Created with ❤️ by Proomo © 2020